Dakrenovatie Delft

Wilt u uw dak laten inspecteren, nieuwe dakbedekking plaatsen of uw dak renoveren? In Delft kunt u Dakreparatie Nederland inschakelen voor iedere dakrenovatieklus. U kunt via het contactformulier een offerte aanvragen of contact met ons opnemen via 010 - 600 11 92.

Functie dakrenovatie Delft

Hoe beter de kwaliteit van uw dak, hoe mooier de uitstraling van uw huis en hoe lager uw energierekening. Met onze Nederlandse weersomstandigheden krijgt een dak veel te verduren. Zware regenval, felle zon, harde wind, vorst of sneeuw kunnen allemaal leiden tot slijtage aan uw dak. Dit kan resulteren in kleine beschadigingen, maar ook in doorzakking of aantasting van de dakconstructie.

We spreken van dakrenovatie als er iets wordt vernieuwd aan het dak. Dit is dus niet hetzelfde als dakreparatie, waarbij dit niet het geval hoeft te zijn. Met dakrenovatie kan het dak bijvoorbeeld energiebesparender of waterafstotend gemaakt worden. Soms is renovatie niet per se nodig en volstaat een reparatie. Maar zeker als u vaak tegen dezelfde problemen aanloopt of uw dak al een tijdje meegaat, is dakrenovatie een goede keuze.

Dakinspectie Delft

Kleine beschadigingen kunnen verergeren en op lange termijn leiden tot hoge onkosten. Dakrenovatie is een manier om dergelijke situaties en onkosten te voorkomen. Daarom is het verstandig om niet te lang te wachten als u deze beschadigingen opmerkt: schakel zo snel mogelijk een professionele dakdekker in.

Als u onzeker bent over de kwaliteit van uw dak, kunt u een professionele dakinspectie uit laten voeren door Dakreparatie Nederland. We zouden aanraden zo’n inspectie eens in de paar jaar te laten uitvoeren. Er wordt dan bijvoorbeeld gekeken naar plekken die een lekkagerisico vormen, en naar beschadingen in de dakgoot of de dakbedekking.

Kosten dakrenovatie Delft

De kosten van dakrenovatie kunnen erg uiteenlopen. Deze hangen af van de oppervlakte van het dak, wat voor soort dakbedekking erop ligt en wat voor beschadigingen er geconstateerd zijn. Zo zijn dakpannen bijvoorbeeld veel duurder in de aanschaf dan bitumen, en kost het veel meer tijd om een schuin dak te renoveren dan een plat dak. Het kost gemiddeld zo’n 1500 euro om een plat dak te renoveren. Bij een schuin dak ligt dat bedrag rond de 5000 euro.

Waar rekening mee houden bij dakrenovatie

Er zijn een aantal dingen die u mee kunt nemen in uw overweging als u het dak laat renoveren. Mocht u nog andere dakwerkzaamheden overwegen, kan het handig zijn om deze te combineren met de renovatie. Denk hierbij aan het laten reinigen van uw dak, het vervangen van zinkwerk of het plaatsen van Dakisolatie.

Daarnaast is het verstandig u te laten verzekeren van goede luchtdichtheid van uw dak, om warmteverlies door ongewenste luchtstromen te voorkomen. Ook de eventuele aanwezigheid van asbest in het dak is iets om rekening mee te houden. Als er asbest aanwezig is, is het verstandig om de hele dakbedekking te laten vervangen. Tot slot is het soms noodzakelijk om niet alleen een dakdekker, maar ook een architect om hulp te vragen. Uw dakdekker informeert u hier graag over.

Contact met Dakreparatie Nederland voor dakinspectie of dakrenovatie

Bij Dakreparatie Nederland bieden we een scherp tarief en snelle service, met professionele resultaten. Onze dakdekkers leveren passend advies. We informeren u graag over alle mogelijkheden voor uw dak. Eventueel kunnen we dan ook met u meedenken of u gelijk andere werkzaamheden uit wilt laten voeren.

Bent u op zoek naar een deskundige dakdekker om u te helpen met uw dakrenovatie? In Delft kunt u terecht bij de dakdekkers van Dakreparatie Nederland voor elke vorm van dakrenovatie. Wacht niet te lang, bel naar 010 - 600 11 92 of maak gebruik van het contactformulier en er staat zo snel mogelijk een vakman bij u voor de deur.