Dakisolatie in Delft

U zult veel profijt hebben van dakisolatie. Hieronder vindt u meer informatie over de kosten voor dakisolatie, de voordelen van dakisolatie en de verschillende soorten. Al een keuze gemaakt omtrent dakisolatie in Delft? Praat gerust nog even met onze dakdekker in Delft. Hij praat u bij over alles wat u moet weten over de isolatie van uw dak, over de specifieke mogelijkheden voor uw dak en wat wij voor u kunnen doen. Wij zijn bereikbaar op 010 - 600 11 92.

Dakisolatie: de voordelen

Het grootste voordeel van dakisolatie is besparing van kosten. Elk dak is anders en ook de kosten die u bespaart door uw dak te isoleren varieert. Op basis van een gasprijs van 1 euro/m3 gas schatten wij de besparing op rond de €700 per jaar. Op basis van de huidige gasprijs kunt u zelf nog een berekening maken voor dakisolatie in Delft. Nog een aantal voordelen op een rij:

  • Het wordt aangenamer in huis.
  • Het is goed voor het klimaat omdat je minder stookt en dus minder CO2 uitstoot.
  • Een taxateur zal de waarde van uw woning hoger inschatten.

Dakisolatie: kosten

Dakisolatie in Delft laten aanbrengen zal tussen de €1000 en €4500 kosten. Bekijk of er landelijke of regionale subsidies zijn. Hiermee kunt u zo’n 30% van de kosten terugkrijgen. Zijn er subsidies voor dak isolatie? Bel rond en laat u goed informeren. Vaak moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Niet alleen dak isolatie buitenzijde, maar ook dak isolatie binnenzijde en zoldervloerisolatie plaatsen wij voor u. Niet alleen voor het isoleren van het dak, maar ook voor renovatie, reparatie en en onderhoud zijn wij u van dienst. Wij staan voor deskundigheid, veiligheid en kwaliteit en denken bij het plaatsen van dakisolatie in Delft ook aan het milieu.

Dakisolatie binnenzijde

Wilt u uw platte dak vernieuwen, dan is dat het goede moment om dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Dakisolatie aan de binnenzijde van uw schuine dak geeft redelijk goede isolatie. Isolatiemateriaal zoals glaswol of steenwol kan worden aangebracht. Gebruikt u uw zolder louter als opbergruimte, dan kunt u het beste kiezen voor zoldervloerisolatie.

Dakisolatie buitenzijde

De makkelijkste manier om uw platte dak te isoleren is door dakisolatie aan de buitenzijde toe te voegen. Dit is makkelijk, maar zorgt wel voor iets minder goede isolatie. Door dakisolatie aan de buitenzijde van uw schuine dak toe te voegen wordt uw woning erg goed geïsoleerd. Het isolatiemateriaal komt onder de dakbedekking te liggen. Dakisolatie kan ook in de vorm van isolatiemateriaal dat onder de dakbedekking wordt gespoten. Hiervoor zijn verschillende soorten isolatiematerialen beschikbaar. Dit isoleert echter wel minder goed.

Dakisolatie Delft door Dakreparatie Nederland laten uitvoeren

Onze dakdekkers zijn u graag van dienst. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Twijfel niet en bel direct naar 010 - 600 11 92 of maak een afspraak via ons contactformulier.