Daklekkage Delft

Lekkage is zeer vervelend. Niet alleen heeft u te maken met water in uw woning dat daar niet thuis hoort. Ook kan daklekkage structurele schade toebrengen aan uw huis. Denk bijvoorbeeld aan schimmel en vochtplekken in uw muren en plafonds. Als dakdekker in de regio Delft hebben wij al vele vormen van daklekkage gezien en hersteld. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van de oorzaak van de lekken. Dit kan soms lastig zijn; het punt waar u water ziet is in de meeste gevallen niet het punt waar de daklekkage zich bevindt. Met speciale apparatuur zijn onze dakdekkers in staat om de lekkage te detecteren. Vanzelfsprekend zorgen we ook voor een perfecte oplossing en herstellen we de schade aan uw dak. U kunt altijd op ons rekenen! Bel ons via het nummer 085 - 106 15 05 of vul ons contactformulier in.

Daklekkage Delft snelle service

Wacht niet te lang met het herstellen van daklekkage. Hoe langer uw dak lek is, hoe erger de schade wordt en hoe hoger de kosten worden die gepaard gaan met reparatie. In Delft en omgeving kunt u daarom een beroep doen op onze spoedservice die 24/7 bereikbaar is. Ons dakdekkersbedrijf staat snel voor u klaar. U hoeft alleen maar te bellen 085 - 106 15 05, en wij komen direct uw daklekkage herstellen. Kunnen wij de reparatie niet direct uitvoeren dan maken wij eerst een noodoplossing zodat u er wel weer droog bij zit.

Veel voorkomende oorzaken

Een daklekkage is een erg vervelend probleem. De oorzaken van een lekkage zijn zeer divers. Hier een greep uit de mogelijke aanleidingen:

  • Gebrekkige afwatering, zowel op plat als hellend dak mogelijk
  • Ouderdom: oudere daken zijn gevoelig voor scheurtjes of lekkages
  • Achterstallig onderhoud: dakpannen die scheef liggen, aangroei algen of mos en meer
  • Stormschade of overtollige neerslag

Niet aan iedere lekkage kunt u iets doen. Wel is het verstandig om regelmatig een dakinspectie te laten doen aan uw dak door een ervaren dakdekker. De dakdekker kan dan kijken of er ergens onderhoud nodig is om ergere problemen te voorkomen. Door regelmatig onderhoud en inspectie te laten uitvoeren aan uw dak, wordt de kans op een daklekkage aanzienlijk kleiner en bent u er vaak op tijd bij.